avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... plan continuitate activitate si forta majora
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

plan continuitate activitate si forta majora

Buna ziua,

Intrebarea mea se refera la posibilitatea solicitarii intr-un contract de prestari servicii cu un furnizor important pentru afacerea mea, a unei clauze privind existenta unui plan de continuitate al activitatii pe care acesta sa il aiba dezvoltat penru afacerea sa si care implicit sa ma protejeze si pe mine. In ce masura aceasta problema se suprapune cu clauza de forta majora? Exista vreo reglementare care sa sugereze (caci sa impuna ma indoiesc sa existe) necesitatea unui astfel de plan de continuitate si dreptul meu de a o cere intr-un contract cu un prestator de servicii?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contracte MariaManuela MariaManuela Daca puteti ajuta cu niste detalii la aceste intrebari: 1. Ce se urmareste, in mod deosebit, la realizarea unui contract ? (eu primesc contractul in sine ... (vezi toată discuția)
Contract danu21 danu21 Am nevoie pt firma de constructii de un contract de prestari , un model foarte bine gandit.Ma poate ajuta cineva? Astept un raspuns (vezi toată discuția)
Contract dezvoltare software Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Contract dezvoltare software - A prestator si B beneficiar incheie un contract de dezvoltare sofware. A nu poate presta serviciile pentru a B nu ii furnizeaza ... (vezi toată discuția)