avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contracte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contracte

Daca puteti ajuta cu niste detalii la aceste intrebari:

1. Ce se urmareste, in mod deosebit, la realizarea unui contract ? (eu primesc contractul in sine pe care trebuie sa lucrez in TRK si de fiecare data managerul meu ma face atenta la urmatoarele aspecte: date de contact ale beneficiarului, modul in care se realizeaza plata, obligatiile - daca sunt clare, explicite, lizibile, clauza de conformitate, clauza de confidentialitate)
2. Obligatiile partilor vin prin derogare de la Directorul General + de comun acord al partilor implicate (beneficiar, furnizor/prestator) ? mai multe detalii
3. Cum vine un contract la departamentul legal? tip schita cu ce se doreste/umareste SAU contract editabil cu toate datele dar cu aprobare, observatii, completari de la legal department ?
4. Este recomandabil sa se foloseasca machete de contracte ? mai multe detalii
5. Forta majora - termenele ce tin de forta majora (aducerea la cunostinta celeilalte parti;dovada fortei majore; incetarea cauzei fortei majore) sunt stabilite prin lege (ce act normativ) sau prin acordul comun al partilor ?
6. In momentul in care se realizeaza un contract, e recomandabil sa cauti date despre cealalta parte a contractului respectiv ? de pilda, prin intermediul motoarelor de cautare
7. In urma efectuarii unui audit, cum iti dai seama daca respectivul contract X are act(e) aditional(e). Sintagma " Prezentul contract încetează la implinirea termenului pentru care a fost incheiat, daca partile nu convin prelungirea valabilitatii lui printr-un act aditional. " ajuta ? In cazul in care nu exista fizic acel act aditional, dar serviciile au continuat si dupa implinirea contractului, se recurge la addendum pentru ca... - mai multe detalii

Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
MariaManuela, utilizator

Alte discuții în legătură

Corectitudine si legalitate clauza contract Geo_2008 Geo_2008 CONTRACT DE PRESTÃRI SERVICII Nr. ....... / ............................. III. DURATA CONTRACTULUI : 3.1. Contractul se încheie pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Contract danu21 danu21 Am nevoie pt firma de constructii de un contract de prestari , un model foarte bine gandit.Ma poate ajuta cineva? Astept un raspuns (vezi toată discuția)
Cine are un contract de curtaj? nicole921 nicole921 Buna ziua, cine ma poate ajuta si pe mine cu un contract de curtaj, am mare nevoie si nu stiu de unde sa fac rost de un model. Am gasit ceva la rubinian dar ... (vezi toată discuția)