avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Chirias in locuinta proprietatea primariei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Chirias in locuinta proprietatea primariei

Fiica mea locuieste in locuinta proprietatea primariei.Respectiva locuinta este administrata de un centru bugetar al invatamintului, condusa de o directoare.Fiica mea ar dori sa-l treaca in contract pe logodnicul lui, care de fapt locuieste impreuna cu ea de 8 ani.Directoarea refuza, fara explicatie. Care ar fi solutia si care este organul competent in rezolvarea acestei probleme.
Va multumesc anticipat, Ecaterina

Alte discuții în legătură

Evacuare ginere din locuinta proprietate personala daniaday daniaday Locuiesc in apartamentul proprietate personala impreuna cu fiica, ginerele si nepoata mea. De foarte multa vreme ginerele meu ma umileste cu fiecare ocazie, se ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la intretinere logodnica logodnica Buna ziua, Intentionez ca logodnicul meu sa se mute impreuna cu mine. A anuntat administratorul blocului unde locuieste (este proprietar) ca doreste sa fie ... (vezi toată discuția)
Amenintari de la fosta sotie timea05 timea05 Buna ziua Logodnicul meu este divortat de peste 8 ani, noi ne cunoastem de 5 ani Eu lucrez împreună cu fosta soţie într-o fabrică. Ea este in ... (vezi toată discuția)