avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare psiholog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare psiholog

O Societate comerciala cu domeniul de activitate Bar Restaurant poate sa aiba personal angajat Psiholog?Va rog daca se poate sa-mi comunicati domeniul legal.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 30 Mai 2012
Nu exista niciun act normativ care sa interzica unui angajator sa angajeze anumite persoane calificate ... daca angajatorul decide ca angajarea unui psiholog este favorabila activitatii societatii, atunci poate sa faca angajarea fara niciun obstacol ...
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate angajat pentru vanzarea cu amanuntul in cadrul unei firme h3rcky h3rcky Buna ziua, Exista vreo obligatie legala prin care o firma este obligata sa angajeze o persoana pentru a isi desfasura activitatea in domeniul vanzarii cu ... (vezi toată discuția)
Incadradre ca ofiter psiholog cu spondilita anchilozanta catalinflorea89 catalinflorea89 Buna ziua,ma numesc Florea Richard si sunt psiholog/psihoterapeut cu drept de libera practica nivel autonom. Recent s-a deblocat un pot de ofiter psiholog la ... (vezi toată discuția)
Aporturi in numerar? Canon01 Canon01 pe timpul functionarii unei societati comerciale ,in cazul in care aceasta intampina dificultati financiare,se poate aduce aporturi in numerar de care ... (vezi toată discuția)