Este putin mai complicat. Mama este nascuta in urma unei casatorii anterioare ultimei casatorii ale mamei sale.Inainte de nasterea mea, a existat iarasi o casatorie a mamei Mai explicit:
Pe mama mama, inainte de a ma naste, o chema "Gheorghe", numele de "fata" fiind "Ion"
In momentul cand m-am nascut, mama se numea "Vasile", intervenind divortul de Gheorghe si casatorita fiind cu "Vasile"
In momentul decesului, mama se numea "Tanase".
Problemele sunt urmatoarele:
- nu am hotararea de divort a mamei de dinainte de a ma naste si nu stiu de unde trebuie sa o scot duplicat.De la tribunalul care a dat hotararea sau pe alta cale din Bucuresti?Purtand alt nume decat cel al mamei mele la momentul decesului, pot solicita un astfel de duplicat?
- Excluzand recuperarea respectivei hotarari, exista o alta cale prin care pot dovedi ca sunt fiul ei? Recapitulez, mama nascuta Ion, maritata apoi divortata de Gheorghe,maritata cu Vasile, eu m-am nascut Vasile, apoi mama decedata sub numele Tanase
-poate este abracadabranta exprimarea, insa aceasta este situatia, ma poate sfatui/ajuta cineva?
1-Copie a hotararii o puteti obtine numai de la arhiva instantei care a pronuntat hotararea
2-Daca a avut carnet de munca verificati rubrica in care se fac astfel de mentiuni
Verificati continutul fisei medicale a mamai dvs
Daca ati fost nascut in unitate sanitara de profil,verificati arhiva unitatii