avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum obtin un duplicat dupa o hotarare de divort al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum obtin un duplicat dupa o hotarare de divort al unei persoane decedate?

Este putin mai complicat. Mama este nascuta in urma unei casatorii anterioare ultimei casatorii ale mamei sale.Inainte de nasterea mea, a existat iarasi o casatorie a mamei Mai explicit:
Pe mama mama, inainte de a ma naste, o chema "Gheorghe", numele de "fata" fiind "Ion"
In momentul cand m-am nascut, mama se numea "Vasile", intervenind divortul de Gheorghe si casatorita fiind cu "Vasile"
In momentul decesului, mama se numea "Tanase".
Problemele sunt urmatoarele:
- nu am hotararea de divort a mamei de dinainte de a ma naste si nu stiu de unde trebuie sa o scot duplicat.De la tribunalul care a dat hotararea sau pe alta cale din Bucuresti?Purtand alt nume decat cel al mamei mele la momentul decesului, pot solicita un astfel de duplicat?
- Excluzand recuperarea respectivei hotarari, exista o alta cale prin care pot dovedi ca sunt fiul ei? Recapitulez, mama nascuta Ion, maritata apoi divortata de Gheorghe,maritata cu Vasile, eu m-am nascut Vasile, apoi mama decedata sub numele Tanase
-poate este abracadabranta exprimarea, insa aceasta este situatia, ma poate sfatui/ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:10, 30 Mai 2012
1-Copie a hotararii o puteti obtine numai de la arhiva instantei care a pronuntat hotararea
2-Daca a avut carnet de munca verificati rubrica in care se fac astfel de mentiuni
Verificati continutul fisei medicale a mamai dvs
Daca ati fost nascut in unitate sanitara de profil,verificati arhiva unitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"copilul meu ,dar pe numele altuia" m_ady_alx m_ady_alx am avut o relati cu o femeie casatorita de aproximativ 3ani ,din care a rezultat si un copil, greu este ca nu am putut sa declar eu copilul ,nu ca nu as fi ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati anaionita anaionita buna ziua va rog sa ma ajutati intr.o problema juridica . cumnata mea are un copil nascut in italia fiind inca casatorita, iar in certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)
Succesiune in lipsa actelor de stare civila maria88 maria88 Buna ziua , Mama mea a decedat in septembrie 2013. S-a casatorit cu tatal meu acum 51 de ani . Anterior a fost casatorita si a avut un baiat care a ramas ... (vezi toată discuția)