avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda

buna seara,acum 2 ani am luat in arenda un teren prin contract inregistrat la primarie,anul trecut dupa insamantare propietarul a incercat sa declare suprafata de teren la apia dar a reusit deoarece il avea dat in arenda la mine,acesta m a actionat in judecata avand primul termen luna aceasta si mi a trimis o notificare de la un cabinet de avocatura ca acest contract este reziliat ca nu i am dat arenda lucru neadevarat.dela primarie i s a eliberat adeverinta pt apia cu toate ca eu am lucrat terenul,functionarul mi a spus ca i a dat propietarului deoarece oricum se va pronunta instanta asupra rezilierii,astazi am vrut sa fac o plingere dar mi s a spus ca s a schimbat legea si chiar daca ai conntract de arenda propietaru poate sa il ia oricand innapoi.DECI EXISTA O LEGE DIN 2010 IN ACEST SENS?poate sa mearga si adune roadele si subventia chiar daca contractul nu este reziliat oficial?Multumesc~

Alte discuții în legătură

Contractul de arenda bkk bkk Buna ziua,detin cateva suprafete de teren in arenda,si de anul trecut sunt in litigiu cu unul dintre arendatori,acesta m a actionat in instanta sub mentiunea ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat. arendasul primeste in continuare subventia rolex rolex Un contract de arenda a fost reziliat iar notificarea s-a facut prin executorul judecatoresc conform clauzelor contractuale. Desi Primaria la care este arondat ... (vezi toată discuția)
Probleme fost arendator Pompiliu92 Pompiliu92 Buna ziua. Revin cu alta problema, daca ma puteti ajuta. Tata, inainte sa decedeze detinea o livada cu meri, peri, etc. Nu era suprafata foarte mare. ... (vezi toată discuția)