avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Asistare la numararea voturilor
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Asistare la numararea voturilor

Un candidat la functia de primar poate asista la numararea voturilor intr-o sectie de votare unde candideaza el insusi, fara a avea asuprra sa o delegatie de la partidul pe care-l reprezinta, intocmita cu 2 zile inainte de ziua alegerilor?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:03, 3 Iunie 2012
Da. Candidatul la functia de primar dar si de consilier local sau judetean, poate asista la numararea voturilor fara delegatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerile locale 2012 - candidat independent la functia de primar Gheorghe Giura Gheorghe Giura Poate candida ca independent la functia de primar o persoana care nu are domicililul in localitate de cel putin 3 luni de zile? O persoana aflata pe lista de ... (vezi toată discuția)
Conditii si acte necesare pentru a candida ca primar luca_dinu2001 luca_dinu2001 buna, As avea si eu ceva nelamuriri.De ce acte sunt necesare pentru a candida ca iindependent la primarie?Este suficient daca am flotant pe c.i. pentru a ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)