avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii organizare concurs pentru posturi ramase dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii organizare concurs pentru posturi ramase dupa restructurare

Buna ziua!
Vreau sa stiu,daca ma poate ajuta cineva,cum se organizeaza un concurs pentru ocuparea unor posturi ramase libere dupa restructurare,este strict legiferata organizarea,etc..
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ciurevici Mihai , utilizator 17:54, 31 Mai 2012
Asa ceva este prevazut numai pentru sectorul bugetar .. pentru sectorul privat nu exista legislatie in domeniu ...
Despre ce sector este vorba? Inclin sa cred ca vorbind despre concurs,va referiti in speta la bugetar,daca este asa ,va referiti la un concurs pt. posturi de contractual sau functionar public?
Multumesc ptr. raspuns!
O sa revin cu problema concreta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurea legea 63/2010 - personal contractul in institutii radu_mc radu_mc Buna ziua. Daca pentru restructurea (OUG 63/2010) posturilor functionarilor publici institutiile / ordonatorii de credite s-au folosit de art 100 legea ... (vezi toată discuția)
Detasare sofer la o institutie publica moose007 moose007 Un sofer angajat la o societate comerciala poate fi detasat la o institutie publica, pe un post vacant de sofer? Nu s-ar incalca in acest fel OG 34/2009? Va ... (vezi toată discuția)
Angajare contractual pana la organizarea concursului buia buia Buna ziua, am o nelamurire legata de angajarea unei persoane ca sofer, transport scolar fara examen - pe moment. Fostul sofer a decedat acum 2 zile; tinand ... (vezi toată discuția)