avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Implementare sistem informatic comert online
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Implementare sistem informatic comert online

buna seara,
Imi puteti spune va rog ce anume cuprinde sistemul informatic in comertul online, operatiunea 332? As dori sa intocmesc un proiect fara consultanta si nu inteleg ce anume pot sa solicit concret. Vreau sa deschid un magazin virtual de produse bio, dar nu inteleg ce presupune implementarea sistemului informatic in comertul online, activitate eligibila in cadrul proiectului. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:44, 2 Iunie 2012
Daca va referiti la operatiunea 332 din programul operational POSCCE acesta nu are anuntata lansarea, deoarece nu mai exista buget, deci nu puteti aplica.
Va pot indruma sa cititi despre programul:
Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata
[ link extern ] /
care va este de mai mare folos.Cititi procedura de implementare penbtru ca urmeaza cat de curand sa se lanseze acest program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul mihail kogalniceanu pantial pantial am un magazin mixt in mediul rural si doresc sa il dezvolt, mai precis am nevoie de un spatiu modern, cum ma pot ajuta pe mine aceste fonduri si daca le pot ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unei macelarii an spatiul rural mcgmihaila mcgmihaila as dori sa stiu daca deschiderea unei macelarii in spatiul rural se incadreaza in masura 312 (vezi toată discuția)
Anunt important - incepand cu data de 20.06.2012,ora 10.00 incepe inscrierea pentru programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata Daniela Bolog Daniela Bolog Prin Decizia Presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii nr. 147/04.05.2012, publicata in ... (vezi toată discuția)