am cumparat in iarna o masina cu acte false , am fost la procuratura , am depus actele pentru cercetari , au trecut 3 luni de atunci si nu s-a intamplat nimic , nu mi s-a pus sechestru pe masina , nu a venit nimeni sa o vada , nu m-a intrebat nimeni nimic de ea.
Recent am gasit o masina asemanatoare avariata , pot sa iau piese de pe ea ca sa o repar pe cea avariata?? despre masina care am cumparat-o nu m-a intrebat nimeni in ce stare este sau alceva .Sau pot sa fiu cumva acuzat de umblare la dovezi?? constitue masina dovada , ei nu au venit sa o sigileze sau alceva , nici macar nu m-au intrebat unde o tin
In situatia in care exista dosar in cercetare,pe cale de consecinta se impune sa nu desfasurati actiuni neautorizate asupra autoturismului,care la un moment dat, exista posibilitatea sa fie supus unei expertize tehnice-care ar fi viciata prin manevrele desfasurate de dvs in interes personal
Eventual puteti solicita punctul de vedere al procurorului responsabil in cercetarea dosarului
ok , dar daca o fac la ce lege intru , daca mi se poate intampla ceva penal , mie nu mi-a zis nimeni sa nu o fac , ca nu e masina mea , nu trebuia sa imi comunice ca nu am voie sa ma ating de ea? sau macar sa o sigileze , de unde stiu ei ca nu am cumparat-o asa