avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită datorie catre o firma de cosmetice
Discuție deschisă în Executare silită

datorie catre o firma de cosmetice

Am de platit de un an circa 250 de lei catre o sc de cosmetice ... m-au sunat cei de la firma de recuperari cum ca am sa fiu executata silit ? e posibil deoarece sunt eleva ???le-am spus ca nu am sa le platesc esalonat sume mari dar un 20 de lei de luna pot si mi-au inchis tel in nas ....

[editat numele societatilor]
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:34, 1 Iunie 2012
Ca sa va execute silit vor trebui sa va dea in judecata. Nu cred ca o vor face ptr aceasta suma. Daca nu aveti bunuri in proprietate si nici venituti, nu vor avea ce sa execute silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)
Executare silita staiculuci staiculuci In 2009 tatal meu a avut 3 abonamente la [editat] pe numele sau.Tot atunci a primit un telefon prin care i s-a spus ca a castigat 1000 de minute pentru ca era ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale de catre o firma de recuperari oanamos oanamos Buna ziua, Am o problema si as avea nevoie de ajutor. In luna decembrei 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR si am platit ratele pana ... (vezi toată discuția)