avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie lucrare dentara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie lucrare dentara

Buna ziua!
As dori si eu o lamurire referitoare la acordarea certificatului de garantie pentru o lucrare dentara. Cum se pot armoniza prevederile legii 449/2003 - cap. VI, din punct de vedere al medicului stomatolog/dentist, cu urmatoarele probleme:

1. perioada de functionalitate a unei lucrari dentare este dictata si de terenul biologic al pacientului (dintii), element pe care nu se poate da garantie

2. cum poate da un medic dentist (un cabinet dentar) garantie pe o lucrare al carei producator este de fapt laboratorul de tehnica dentara?

3. cum se poate identifica o lucrare in termenul de valabilitate al garantiei din moment ce ea nu poate poseda element de identificare (conform lit. 2 art.20)?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2012
Caramarin, utilizator

Alte discuții în legătură

Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)
Cod caen Ramasescu Ramasescu Ce cod CAEN trebuie sa folosesc pentru urmatoarele activitati:masaj si reflexoterapie, nutritie, terapii naturiste, cosmetica si intretinerea organismului? (vezi toată discuția)