avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Biroul electoral de circumsciptie
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Biroul electoral de circumsciptie

buna ziua as-i dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns,eu sunt membru in biroul electoral de circumscriptie comunala,lucrez aici din data de 10 mai si pana pe 10 iunie inclusiv astazi am aflat ca o sa primim bani doar pe zilele de activitate asta insemnand zic ei doar zilele in care am avut sedinta sau contestatii in lege scrie ca se dau 85 lei pe zi de activitate ce inseamna zi de activitate ei considera doar pe cele cu sedinta si contestatii multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:58, 4 Iunie 2012
Prin zi de activitate se intelege munca desfasurata pe parcursul unei zile calendaristice, indiferent de numarul de ore prestate, dar nu mai putin de 6 ore (cel putin asa este definita in art. 2 alin. 7 din H.G. nr. 14 / 2009 privind cheltuielile necesare pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor locale partiale din perioada 2009-2012).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea electorala gavriila gavriila Cum pot fi contestati presedintii sectiilor de votare ? (vezi toată discuția)
Drepturi membrii birou electoral de circumscriptie miclovan miclovan IIn speta am fost ales presedinte al unei circumscriptii electorale comunale. In acelasi timp eu am calitatea de functioanr public de executie, in speta ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)