avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Denigrare persoane?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Denigrare persoane?

Buna ziua. Exista o chestie pe internet: mai multi useri a unui site se aduna si scriu mesaje de denigrare la un star al muzicii, gen: dormi in pace, Dumnezeu sa te odihneasca, pentru a induce in eroare vizitatorii videoclipului respectiv, si a ii face pe fani sa creada ca persoana respectiva e moarta. De obicei chestia asta se intampla la videoclipurile lui Justin Bieber pe youtube. Daca se face chestia asta in Romania, poti fi dat in judecata? De exemplu i-o faci la Guta. Multumesc.
Cred că deja a fost făcută o astfel de farsă, în ceea ce-l priveşte pe ,,Guţă,,. Se lansase zvonul că ar fi fost împuşcat. Dar dacă destinatarul farsei nu s-a sesizat, ce treabă au alţii?
Se pot face tot felul de remarci, pentru că v.i.p.-urile , în general, au şi fani, dar există şi persoane care-i antipatizează.
Dar politicienii ce să mai spună, la câte aiureli circulă, în special pe fb?
,,Calitatea ,, de persoană publică trebuie asumată, cu bunele şi cu relele ei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Kitsch Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Kitsch-ul e destul de greu de definit pentru ca trebuie ca definitia sa fie astfel conceputa incat sa dobandim o unealta prin care sa putem desparti cu ... (vezi toată discuția)
Cum acționez în instanță pe cineva care mi-a expus istoricul medical în public? ContSters470142 ContSters470142 Va salut cu stima!!:) Ma adresez dvoastra in urmatoarea speta: -dupa un post al meu pe un forum de discutii generalist, am ajuns la un conflict de idei si ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)