avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Instiintare decizie proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Instiintare decizie proces

Buna ziua,

Care e termenul in care trebuie sa ajunga la domiciliu o decizie intr-un proces? (mentionez ca procesul respectiv este pentru recuperare restante salariale)
Decizia in procesul respectiv a fost data in luna mai pe 22, dar hartia doveditoare nu a ajuns inca.

In caz ca nu a fost primita in termenul legal, se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 6 Iunie 2012
interesativa la arhiva daca s-a redactat deja hotararea si daca da, cereti sa faceti o copie de pe ea sau chiar sa va inmaneze un exemplar in cazul in care nu au apucat sa v=o trimita. mai trebuie sa asteptati pana la sfarsitul acestei luni, cam atunci cred eu ca o sa va ajunga acasa.
Termenul de redactare a hotararii judecatoresti este de 30 de zile de la pronuntare, conform art.264 C.proc.civ. ... practic acest termen depinde de volumul de activitate al judecatorului care a judecat cauza.

Mergeti la tribunal, sa faceti o cerere pentru eliberarea hotararii, dupa care sa apelati la un executor judecatoresc pentru a incepe executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de comunicare a unei hotarari judecatoresti ch52samuel ch52samuel Buna ziua!La ultimul termen de judecata,mi s-a spus ca voi primi acasa hotararea judecatoreasca.As vrea sa intreb daca exista vre-un termen pentru comunicarea ... (vezi toată discuția)
Cat timp mai trebuie sa astept pt ca judecatorul sa dea motivatiile deciziei luate? okdaniok okdaniok La un proces civil,Curtea de apel a dat decizia civilă in data de 07.10.2012. Intrebarea mea este: cat timp mai trebuie sa astept pt. ca judecatorul sa dea ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa astepti pentru a fi redactata o hotarare definitiva? aneta13 aneta13 Buna ziua, tot navigand pe net in cautarea unui raspuns am data de aceasta adresa si m-am gandit sa scriu nelemurirea mea poate si altcineva s-a mai ... (vezi toată discuția)