avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10.cand isi ca reincepe ANRP activitatea de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10.cand isi ca reincepe ANRP activitatea de restituire

cand isi ca reincepe ANRP activitatea de restituire a fondurilor pentru terenurile luate in mod abuziv?este adevarat ca pana la sfarsitul acestui an trebuie sa fie solutionate toate dosarele?
Cel mai recent răspuns: Florica Poputa , Avocat 16:57, 6 Iunie 2012
aveti o sentinta pe care ati pus-o in executare?am vazut ca pe rolul instantelor sunt foarte multe contestatii la executare ale ANRP.Practica de solutionare a dosarelor in acest stadiu procesual este impartita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)
Anrp-modificare lege despagubiri emilifor emilifor Am citit astazi un articol in ziar in care se discuta despre probabilitatea schimbarii modalitatilor de despagubire ale persoanelor care au dosar la ... (vezi toată discuția)
Anpr ralucaraluca ralucaraluca cum aflu in ce stadiu este un dosar de despagubire a pamantului?am sunat la sediu doua saptamani incontinuu si nu raspunde nimeni.pe 17 .06.2010 a fost la ... (vezi toată discuția)