avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Retineri din venituri repr. concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Retineri din venituri repr. concediu medical

Buna Seara,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare :
Banca mi-a retinut rate de credit incepand cu luna septembrie 2011 si pana in luna martie 2012 din venituri care reprezentau indemnizatie de boala.
Au stiut ca banii provin din CM , deoarece in acea perioada eram salariat in banca respectiva.
La inceputul anului 2012, am trimis o sesizare bancii, in care am aratat faptul ca este ilegala operarea de rate de credit din concediu medical, dar mi-au raspuns ca contracttul de credit le da acest drept, in baza caruia banca este autorizata de mine prin semnarea TGCA sa opereze aceste retineri.
Mentionez ca mi-au retinut in fiecare luna toti banii care intrau din CM.
Este corect ce au facut ??
Si daca nu, acum mai pot sa deschid proces impotriva lor ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Credite nevoi personale comerciantu comerciantu in anul 2005 respectiv 2007 am facut doua credite nevoi personale in total 2.800 lei aceste sume find pe doua carduri amindoua la aceasi banca pina in 2011 ... (vezi toată discuția)
Când se prescrie dreptul girantului de a-și recupera banii de la debitorul rău-platnic? naty60 naty60 Buna ziua sunt data in judecata de girantul care m-a girat la un imprumut C.A.R in anul 2011 ,din 2012 martie i sa retinut din pensie o anumita suma pana in ... (vezi toată discuția)
Perimare / prescriere executare silita dakko84 dakko84 Buna seara, Va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In iulie 2006 am contractat un credit de nevoi personale. Am achitat ratele la timp pana in luna ... (vezi toată discuția)