avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... OCUPARE BOXA ABUZIV
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

OCUPARE BOXA ABUZIV

Buna ziua! Detin un ap 2 camere,in care nu am mai locuit de cand mi-am gasit mama decedata in casa(in urma cu 6 ani). La subsol,mama aveam o boxa de circa 1mp,in care mama cand traia tinea muraturi etc. Din cand in cand coboram la boxa sa verific lucrurile pe care eu personal le dusesem acolo. Totul bine pana in urma cu 1 an cand am constatat ca imi fusese schimbata usa de la boxa.Am intrebat presedinta de scara,a zis ca ea nu stie nimic,lucru imposibil deoarece stie si cand respiri. Alta vecina mi-a spus ca boxa mi-a luat-o un vecin care lucreaza la armata si ca ar fi bine sa nu ma duc lla el la usa sa ii cer explicatii,sau sa ii sparg usa de la boxa ca ma da in judecata. Iar lucrurile mele le-a aruncat respectivul vecin. Ce pot face? Mentionez ca ma gandesc sa ma mut inapoi acasa.
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2012
NYCKOLL, utilizator
Cel mai recent răspuns: NYCKOLL , utilizator 15:02, 12 Iunie 2012
In conditiile in care subsolul tehnic nu este prevazut din constructie cu spatii amenajate si compartimentate pentru a fi utilizate drept boxe,amenajarea neautorizata de spatii individuale de depozitare bunuri proprii ,poate determina aplicarea de sanctiuni din partea autoritatilor
In situatia expusa de dvs ,cand atat apartamentul cat si boxa nu au mai fost concret utilizate pe parursul a 6 ani,in parte este de inteles ocuparea acelui spatiu
In situatia in care mama dvs detinea in mod legal boxa,aveti dreptul sa solicitati eventuale clatificari direct presedintelui de asociatie
Presedintele a zis ca nu stie nimic, nici ca mama avea boxa acolo( cu toate ca lua varza acra de la boxa cu mama), nici cine a ocupat boxa. E POSIBIL? Cand a refulat c...tul de mi-a distrus casa nu s-a bagat nimeni, acum nu ctie nimeni cine MI-A FURAT LUCRURILE din boxa, ca pot zice ca e furt,odata ce spargi un lacat,arunci bunuri are nu-ti apartin... si tot tu esti'' tare in gura''. NU INTELEG CE ATI VRUT SA SPUNETI PRIN CONCRET UTILIZATE. La ap. mergeam saptamanal,faceam curat,plateam intretinerea....iar la boxa coboram lunar.
Supararea dumneavoastra este normala dar probabil ca nu aveti nici un document pe acea boxa.
Ati fost saptamanal la apartament si plateati intretinerea, asa cum spuneti, dar ati platit si chirie pe acea boxa?

De ce nu il cautati pe acel vecin militar sa vorbiti cu el ?. Va este frica ?.:D
Nu-mi este frica de nimeni, mai ales de nesimtiti, doar ca nu raspunde la usa.

Alte discuții în legătură

Boxe subsolul blocului InuIoana InuIoana Sunt proprietara unui apartament intr-un bloc, apartament care mi-a fost lasat drept mostenire de catre bunici. Pe vremea lor, prin anii 70, s-a cerut si s-a ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic tranformat in boxe irina maria baros irina maria baros buna ziua, in luna iunie 2010 am cumparat un apartament.Inca de atunci mi s-a spus ca la subsolul blocului exista boxe, insa ''pentru cei mai vechi'' locatari ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o parere! locuiesc intr-un ... TJohn TJohn Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere! Locuiesc intr-un bloc vechi si la subsol sunt improvizate boxe, fara o hotarare a asocietiei sau alte ... (vezi toată discuția)