avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat

Buna ziua/ seara/ dimineata!!!
De unde se poate achizitiona o casa de marcat si unde se fiscalizeaza????
Casa de marcat poate si SH???(second-hand)
Cel mai recent răspuns: Roxana Brancoveanu , Contabil 22:07, 10 Iunie 2012
Puteti achizitiona casa de marcat fiscala numai de la firme autorizate. Pentru fiscalizare se depune dosar la Directia de finante de care apartineti sau in raza teritoriala unde se afla deschis punctul de lucru (nu cea a sediului social).

Se poate sa cumparati si casa de marcat second hand.
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
se gasesc in toate magazinele ...indiferent de unde o cumparati ,trebuie fiscalizata la Administratia financiara de care apartineti.
Imi cer scuze @vasi49, nu se achizitioneaza casa de marcat din orice magazin.

Aparatele de marcat electronice fiscale sunt livrate numai prin distribuitori autorizati de Ministerul Finantelor. Acestia au dreptul de a comercializa aparate de marcat electronice fiscale, inclusiv produsele complementare acestora, dar au si obligatia sa asigure service la aceste aparate atat in mod direct, cat si prin alti operatori economici acreditati.

puteti cauta firme ce nu mai au activitate, ei vand casa de marcat la firma autorizata si d-voastra o cumparati de la firma autorizata in acelasi timp...asa am facut si eu;) iese mai ieftin, depinde cat vrea omul pe ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat Kovacs Agnes Kovacs Agnes obligativitatea contractului de service?..... (vezi toată discuția)
Pfa activitate intretinere si reparatii instalații frig Maria201193 Maria201193 Buna ziua! PFA ul care are ca obiect de activitate intretirere si reparatii instalații frig (concret reparatii frigidere) este obligat să aibă casa de ... (vezi toată discuția)
Fiscalizare casa de marcat MADA84 MADA84 Este posibila inceperea activitatii unui magazin (magazin second hand in cazul de fata) inainte de fiscalizarea casei de marcat (dupa achizitionarea ei si ... (vezi toată discuția)