avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nu se poate asa, trebuie sa existe o cale juridica, in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nu se poate asa, trebuie sa existe o cale juridica, in ce tara traim???

Stimata doamna,

Ma confrunt cu o problema la care nu am gasit inca rezolvare juridica. Am fost muscata rau de un caine adus si hranit in bloc de o vecina cu care nu te poti intelege. I-am aratat ranile, medicamentele luate, am facut multe injectii antirabice la Colentina. Dumneai foloseste proprietatea comuna pentru a da de mancare intr-un mod mizerabil cainilor maidanezi. Imprastie ciorba, fasole in locuri de trecere, adaposteste animale in bloc nou si elegant. Asociatia de proprietari a afisat o decizie care interzice ce face ea. Ce sanse legale avem s-o oprim sa faca ce face in bloc?
Ne e teama sa mai iesim din case de cainii maidanezi adunati de femeia aceasta.
Va multumesc frumos, sarbatori fericite!

Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 16:12, 20 Martie 2012
Adresati-va Administraţiei pentru Supra­ve­gherea Animalelor , Strada Selari, nr. 2-4, sector 3
Bucuresti , Telefon: 312 9555
Da, m-am adresat, nu mai au locuri pentru caini!
Nu mai vine nimeni sa ridice nici un caine in orasul Bucuresti.
Si chiar daca ridica azi unul, maine aceasta femeie aduce altul.
Trebuie ca exista ceva sa interzica sa faca balci pe proprietatea comuna dupa cum doreste!
Toti proprietarii sunt indignati de ce se petrece.
E bloc nou si a fost transformat intr-o mizerie.
In legatura cu vecina d-voastra,puteti sa va adresati Politiei Comunitare intrucat dupa cele afirmate ,d-ei arunca deseuri menajere in locuri nepermise.
In legatura cu cainii cu care va confruntati singura solutie e sa mai insistati la Administraţiei pentru Supra­ve­gherea Animalelor in speranta ca vor trimite un echipaj in vederea ridicarii cainilor!
Ultima modificare: Duminică, 28 Decembrie 2008
Alexandru Cutean, Consilier juridic
Asociatia de proprietari la plangerea coproprietarilor nemultumiti de actiunile respectivei persoane poate sa o notifice in prealabil sa respecte deciziile privitoare la folosinta in comun a condominiului. In caz ca nu se conformeaza de buna voie poate fi solicitata in instanta obligarea respectivei prin hotarire judecatoreasca la respectarea regulilor de folosinta comuna stabilite de catre asociatie prin adunarea generala hotarire care poate fi pusa in executare silita la nevoie.
Of, sa va dea Dumnezeu sanatate pentru aceste raspunsuri.
Am dat o gramada de bani pe aceste apartamente si acum o nebuna ne transforma blocul in mizerie.
Asa vom face, multumesc inca o data.
Mama mea aseara a ocolit una dintre intrarile in bloc din cauza cainelui care statea acolo, i-a fost frica sa intre.
Cu cei care se ocupa de caini treaba e asa: am facut nenumarate plangeri la ei, le-au inregistrat, nimeni nu a venit.
Mai multi vecini au reclamat. In ziua in care cainele adus in bloc de vecina m-a sfasiat, am sunat la ei cu mainile si picioarele tremurande, inainte de a ma duce la spital, sa faca ceva. M-am certat rau cu ei la telefon. Asa au venit si au luat acel caine. Dar problema nu e un caine, doi ci femeia care de fiecare data aduce ALT caine in bloc.
Si nu are decat 30 de ani dar cred ca o lampa fileaza rau plus lipsa de respect pentru noi toti din bloc.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

M-au muscat cainii de langa bloc hraniti de vecini, ce sa fac? Dana Marin Dana Marin Am la bloc niste vecine care hranesc, pe langa bloc, cainii maidanezi punandu-le farfurii cu mancare. Ieri unul dintre acestia m-a muscat cu bestialitate si ... (vezi toată discuția)
Mizerie mare Costica33 Costica33 Mizerie mare pe spatiul comun Locuiim intr-un bloc nou proprietate privata cu toate spatiile din jur. Avem doi vecini care arunca gunoaie si mincare gatita ... (vezi toată discuția)
Animalele la intretinere iulyana62 iulyana62 Am fost anuntata de catre asociatia de proprietari ca este o lege noua prin care suntem obligati sa bagam animalele la intretinere ca si cum ar fi o persoana ... (vezi toată discuția)