avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nu se poate asa, trebuie sa existe o cale juridica, in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nu se poate asa, trebuie sa existe o cale juridica, in ce tara traim???

Stimata doamna,

Ma confrunt cu o problema la care nu am gasit inca rezolvare juridica. Am fost muscata rau de un caine adus si hranit in bloc de o vecina cu care nu te poti intelege. I-am aratat ranile, medicamentele luate, am facut multe injectii antirabice la Colentina. Dumneai foloseste proprietatea comuna pentru a da de mancare intr-un mod mizerabil cainilor maidanezi. Imprastie ciorba, fasole in locuri de trecere, adaposteste animale in bloc nou si elegant. Asociatia de proprietari a afisat o decizie care interzice ce face ea. Ce sanse legale avem s-o oprim sa faca ce face in bloc?
Ne e teama sa mai iesim din case de cainii maidanezi adunati de femeia aceasta.
Va multumesc frumos, sarbatori fericite!

Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 16:12, 20 Martie 2012
Oare de ce i-o fi frica de bietele animale...sunt domestice;;femeia o a avea probleme dar asta e doar un pretexet al celor care au plecat de la tara si nu mai suporta alta vietate; femeia de serviciu de ce nu curata cum trebuie?
cred ca glumiti d.na popescu. ce rol are femeia de servici aici? sa curete dupa cainii maidanezi? sa curete cea care ii aduna la un loc si le da de mancare sau nu are nicio responsabilitate? sa cerem parerea si celor care au avut copii mancati de astfel de haite de caini. eu inteleg iubirea pt. animale dar fiecare cu locul lui. iar cainii fara stapan nu au ce cauta printre blocuri sub niciun motiv. si nu uitati se poate intampla oricui sa fie ranit de un caine ratacit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-au muscat cainii de langa bloc hraniti de vecini, ce sa fac? Dana Marin Dana Marin Am la bloc niste vecine care hranesc, pe langa bloc, cainii maidanezi punandu-le farfurii cu mancare. Ieri unul dintre acestia m-a muscat cu bestialitate si ... (vezi toată discuția)
Mizerie mare Costica33 Costica33 Mizerie mare pe spatiul comun Locuiim intr-un bloc nou proprietate privata cu toate spatiile din jur. Avem doi vecini care arunca gunoaie si mincare gatita ... (vezi toată discuția)
Animalele la intretinere iulyana62 iulyana62 Am fost anuntata de catre asociatia de proprietari ca este o lege noua prin care suntem obligati sa bagam animalele la intretinere ca si cum ar fi o persoana ... (vezi toată discuția)