Ma confrunt cu o problema la care nu am gasit inca rezolvare juridica. Am fost muscata rau de un caine adus si hranit in bloc de o vecina cu care nu te poti intelege. I-am aratat ranile, medicamentele luate, am facut multe injectii antirabice la Colentina. Dumneai foloseste proprietatea comuna pentru a da de mancare intr-un mod mizerabil cainilor maidanezi. Imprastie ciorba, fasole in locuri de trecere, adaposteste animale in bloc nou si elegant. Asociatia de proprietari a afisat o decizie care interzice ce face ea. Ce sanse legale avem s-o oprim sa faca ce face in bloc?
Ne e teama sa mai iesim din case de cainii maidanezi adunati de femeia aceasta.
Va multumesc frumos, sarbatori fericite!
Oare de ce i-o fi frica de bietele animale...sunt domestice;;femeia o a avea probleme dar asta e doar un pretexet al celor care au plecat de la tara si nu mai suporta alta vietate; femeia de serviciu de ce nu curata cum trebuie?
cred ca glumiti d.na popescu. ce rol are femeia de servici aici? sa curete dupa cainii maidanezi? sa curete cea care ii aduna la un loc si le da de mancare sau nu are nicio responsabilitate? sa cerem parerea si celor care au avut copii mancati de astfel de haite de caini. eu inteleg iubirea pt. animale dar fiecare cu locul lui. iar cainii fara stapan nu au ce cauta printre blocuri sub niciun motiv. si nu uitati se poate intampla oricui sa fie ranit de un caine ratacit .
Mizerie mare
Costica33
Mizerie mare pe spatiul comun
Locuiim intr-un bloc nou proprietate privata cu toate spatiile din jur.
Avem doi vecini care arunca gunoaie si mincare gatita ... (vezi toată discuția)