avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere Penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere Penala

Buna ziua. In cursul anului 2008, secretara mea a facut un imprumut de 20.000 Euro la o banca, falsificand adeverinta de salariu , trecand in adeverinta un salariu mult mai mare decat acela pe care il avea. Deasemenea a sustras stampila societatii, a aplicat-o pe actele necesare imprumutului si imitandu-mi semnatura (eu fiind administrator), a obtinut cu usurinta creditul, pe care, bineanteles nu a fost in stare sa-l achite. Va rog sa-mi spuneti unde pot face plangere si la ce se incadreaza aceasta fapta. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 21:14, 8 Iunie 2012
Fapta se încadrează în art. 290 Cod penal, falsul în înscrisuri sub semnătură privată .
Plângerea se depune la poliţie sau la parchet.
fals, uz de fals, inselaciune- depuneti plingere la serviciul pentru investigarea fraudelor din componenta politiei romane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsuri ContSters129185 ContSters129185 Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)
Contabila mea a vandut tva din firma mea meruta florentina meruta florentina Am descoperit acum ca eu nu mai am tva de recuperat de la stat si am cerut de la contabila toate actele firmei cu gandul sa o schimb ca ceva nu era in regula ... (vezi toată discuția)
Infractiuni si infractiuni grave bladeiii bladeiii În cazul în care o personă fizică ori juridică a săvârşit mai multe infracţiuni de ex: 1. Abuz în serviciu 2. Fals în înscrisuri oficiale ... (vezi toată discuția)