avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatii .pentru copii ce locuiesc in strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatii .pentru copii ce locuiesc in strainatate

copilul minor mai are dreptul la alocatia de stat daca nu mai locuieste in romania

Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 00:46, 9 Iunie 2012
Daca primeste alocatie din strainatate, nu poate primi si din Romania.
Daca e vorba de un stat membru UE, gasiti aici informatii despre alocatia europeana: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia europeana italia cfilip20 cfilip20 Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca copilul meu poate beneficia de alocatia europeana daca se afla in urmatoarea situatie: Are 14 ani, tatal lui a plecat ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii in italia mimi7736 mimi7736 Ma intereseaza daca pot beneficia de alocatia europeana pt copiii mei,nascuti in Italia ambii,avem rezidenta aici si reditul tatalui care este insa italian ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana otilia111 otilia111 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie, daca se poate. Sunt divortata si am un copil minor. Tatal copilului locuieste de mai multi ani in ... (vezi toată discuția)