avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deosebirea dintre comertul cu amanantul si cel cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deosebirea dintre comertul cu amanantul si cel cu ridicata

Buna ziua,

Am un magazin on-line specializat in comercializarea accesoriilor pentru barbati. Codul CAEN pentru care sunt autorizat este 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.
Am primit o comanda mare, si aici ma refer la cateva mii de bucati. Pot s-o onorez legal? Din cate am vz nu exista niciun cod pentru comert cu ridicata prin internet. Ar trebui sa ma autorizez pentru 4641 - Comert cu ridicata al produselor textile?
Asta ar resupune sa am un punct de vanzare? Eu nu am, fiind doar magazin on-line.
Pot onora comanda fara a ma autoriza suplimentar?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:38, 9 Iunie 2012
Puteti doar pe codul 4791.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri hidraulice doraq doraq O SRL doreste sa comercializeze piese auto si uleiuri hidraulice, insa fara a avea un magazin specializat ( on line, pe baza de comanda, etc..), se poate ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare bijuterii argint gravate connie74 connie74 Buna ziua, doresc sa comercializez on-line bratari cu diverse accesorii din argint personalizate prin gravare. Accesoriile le iau de la un agent comercial, ... (vezi toată discuția)
Cod caen dianab79 dianab79 Buna ziua, va rog sa ma indrumati referitor la alegerea unui cod caen pentru fabricarea unor accesorii (mobilier) pentru animale de companie si ... (vezi toată discuția)