avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este posibil sa castig procesul avand ca obiect taxa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este posibil sa castig procesul avand ca obiect taxa de poluare?

Doresc sa achizitionez un autovehicul la mana a doua din Germania si sa-l inmatriculez in Romania.

Este posibil sa castig procesul impotriva platii taxei de poluare (de prima inmatriulare) dupa formatul actual din 2012?

In medie cat poate dura procesul si se poate face fara un avocat?

Este obligatorie prezenta la tribunal?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Butuc , Consilier juridic 15:24, 9 Iunie 2012
Exista sansa sa evitati plata taxei de poluare prin intermediul instantei de judecata. Durata procesului depinde de fiecare instanta in parte, iar prezenta dumneavoastra nu este obligatorie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iunie 2012
Alina Butuc, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Cjue si taxa de poluare Cornel  Vasile Cornel Vasile Taxa auto instituită de Guvernul României în ianuarie 2012 contravine Articolului 110 al Tratatului de Funcţionare al Uniunii Europene, a stabilit Curtea ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)