avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am dreptul la despagubire daca doua tevi ale unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am dreptul la despagubire daca doua tevi ale unei rafinarii trec pe sub cladirea biroului meu?

Buna ziua,
As dori cateva informatii cum sa procedez in situatia urmatoare; Cladirea biroului meu este amplasata in vecinatatea unei Rafinarii de titei. Doua tevi mari cu diamentru de1m, traverseaza aceasta cladire in lungul ei 28 ml, trece prin curte si apoi isi continua traseul mai departe. Am solicitat conducerii sa verifice daca sunt functionale, la care au raspuns verbal ca sunt vechi si nu mai stiu . stau de (10 ani de cand am cumparat ) cu teama sa nu se intample ceva. Intrebare; Ce drepturi am sau pot solicita rafinariei ? Va multumesc. Cu stima, Maricica

Alte discuții în legătură

Terenul meu este traversat de o conducta de incalzire laurentiu39 laurentiu39 Sunt proprietarul unui imobil curti constructii in intravilan cumparat in anul 2006. Pe o parte din acest teren traverseaza o conducta cu agent termic in ... (vezi toată discuția)
Tevi de gaz amplasate ilegal pe proprietatea mea PP9728BA PP9728BA Buna ziua! Un vecin si-a tras niste tevi de gaz prin curtea mea (gradina mea din fata casei) in mod ilegal,in sensul ca firma care i-a facut instalarea nu a ... (vezi toată discuția)
Furnizor de utilitati -termoenergetica -daune intimat_proces intimat_proces Buna ziua , Am o problema legata de o magistrala de utilitati a Termoenergetica(apa calda+caldura) care trece prin curtea mea pe la 1 m de fereastra , ... (vezi toată discuția)