avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectare intelegeri dupa un divort la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectare intelegeri dupa un divort la notar

buna seara.am si eu o intrebare si unele nelamuriri si ce as putea sa fac.am divortat de 2 saptamani prin notariat de comun acord.cu ex.sotul m-am inteles inaintea divortului ca se va interesa de copil si ma va suna in fiecare zii sau la 2 zile de el si va veni acasa in mod normal odata la 3,4 luni sa il vada.in actiunea de divort definitiva nu se specifica decat de vacantele copilului dar in rest de comun acord.fostul sot de cand sa definitivat aceasta actiune de divort,nu se mai intereseaza nici de copil.nu e sigur nici pe banii care sa hotart sai trimita,e un talmes balmes in capul lui si nu am cu cine discuta pentru ca de cate ori incerc sa il sun imi spune ca il deranjez si ca el e la mare distanta si nu are ce imi face.pot anula desfacerea casatoriei si sa o fac prin tribunal?fostul sot cred ca are mare nevoie de o expertiza psihiatrica si o spun la cel mai serios mod si as vrea sa cer lucrul acesta?va multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2012
kriss_kriss06, utilizator
Cel mai recent răspuns: kriss_kriss06 , utilizator 14:42, 11 Iunie 2012
Puteti anula divortul daca va casatoriti din nou, altfel fiecare e liber sa faca ce vrea.
Ati divortat deja, nu va mai puteti razgandi.
Daca nu plateste pensia la care v-ati inteles, il puteti actiona in judecata. Din pacate, nu puteti obliga sa vada / sa-si caute copilul, nici sa-l supuneti unei expertize psihiatrice
poi bine,bine si in cazul acesta cum pot sal scot definitiv din viata copilului?contributie nu,de vazut nu,ca pot sa ma judec pana in panzele albe si daca nu vrea nam cei face?
De contribuit va trebui sa o faca, altfel exista posibilitatea sa faca inchisoare.
Dvs nu aveti cum sa-l excludeti din viata copilului, se va exclude singur sau il va exclude copilul mai tarziu.
kriss_kriss06 a scris:

poi bine,bine si in cazul acesta cum pot sal scot definitiv din viata copilului?contributie nu,de vazut nu,ca pot sa ma judec pana in panzele albe si daca nu vrea nam cei face?


eu nu înţeleg de ce vreţi să îl "scoateţi definitv din viaţa copilului", din moment ce singură declaraţi că "nu se mai interesază de copil" ... s-a scos singur, din cele deja relatate...

Alte discuții în legătură

Buna ziua, divorț de comun acord cearta doar între adulți ... R@duc R@duc Buna ziua, Divorț de comun acord cearta doar între Adulți un minor la mijloc custodie comuna domiciliu la mama (la părinți ei ) eu acceptând să ... (vezi toată discuția)
Program de vizita in caz de divort mariniucsimona mariniucsimona am o mare intrebare am o decizie definitiva si irevocabila am castigat fata in proces dar fostu sot nu a cerut program de vizita acum daca ar vrea fata si eu ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi raspundeti catalina1980 catalina1980 buna ziua am si eu o problema,sunt maritata si am un copil de 1 an si 2 luni,si stau pe curte la soacra mea.de aproape 3 ani de zile,eu sunt venita dela oras ... (vezi toată discuția)