avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizita in caz de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizita in caz de divort

am o mare intrebare am o decizie definitiva si irevocabila am castigat fata in proces dar fostu sot nu a cerut program de vizita acum daca ar vrea fata si eu nu i-as da poate sa ma dea in judecata sa beneficieze de program de vizita sau nu ma mai poate da in judecata....multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Roxana Onu , Avocat 15:48, 9 Martie 2011
va poate chema in instanta, bineinteles, pentru ca este in interesul copilului sa pastreze legatura cu ambii parinti
actiunea avand ca obiect vizitare minor poate fi introdusa si dupa ramanerea definitva a hotararii de divort.
de preferat ar fi sa stabiliti de comun acord un program de vizitare
nu ma intelegeti gresit chiar daca nu are program de vizita chiar daca vine foarte rar sa o vada niciodata nu sa pus problema sa nu al las sa o vada din contra tot timpul ii vb de el chiar daca are doar 3 ani intelege foarte multe chiar eu al sun de cele mai multe ori sa vb fata cu el ca intradevar vine sa o vada o data la 3 luni si nu prea suna chiar daca intre noi e o distanta de 24km ar putea veni mai des dar o fac pt binele copilului nu al lui......dar el nu e serios cu pensia alimentara din 22 luni mi-a dat doar pe 6 luni si nu mi se pare corect daca eu sunt corecta cu el si eu as vrea ca el sa fie corect cu mine....maine ma duc sa depun langere penala impotriva lui ma poate ajuta cineva cum sa formulez o plangere?mss mult
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
mariniucsimona, utilizator
ii puteti face plangere penala, luati legatura cu un specialist sa va ajute sa o formulati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu sunt lasat sa tin legatura cu copilul in urma divortului norbertcoco norbertcoco De 5 ani sunt div,am program de vizita,dar de cind am div numai probleme am avut cu programul de vizita,i-am trimis multe notificare sa-si respecte programul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara si rezidenta in strainatate adrianaadriana adrianaadriana buna seara, In urma divortului din 2007 fostul sot trebuia sa plateasca o pensie alimentara de 500 ron lunar , in perioada sept 2010-dec 2011 a platit ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele nu se ocupă de fată Radu Anca Radu Anca Bună ziua. Am o fetiță de 1 an și jumătate cu un individ. Acesta nea părăsit când fetita avea doar 3 luni. În această perioadă el a cautat sa vadă ... (vezi toată discuția)