am o mare intrebare am o decizie definitiva si irevocabila am castigat fata in proces dar fostu sot nu a cerut program de vizita acum daca ar vrea fata si eu nu i-as da poate sa ma dea in judecata sa beneficieze de program de vizita sau nu ma mai poate da in judecata....multumesc mult
actiunea avand ca obiect vizitare minor poate fi introdusa si dupa ramanerea definitva a hotararii de divort.
de preferat ar fi sa stabiliti de comun acord un program de vizitare
nu ma intelegeti gresit chiar daca nu are program de vizita chiar daca vine foarte rar sa o vada niciodata nu sa pus problema sa nu al las sa o vada din contra tot timpul ii vb de el chiar daca are doar 3 ani intelege foarte multe chiar eu al sun de cele mai multe ori sa vb fata cu el ca intradevar vine sa o vada o data la 3 luni si nu prea suna chiar daca intre noi e o distanta de 24km ar putea veni mai des dar o fac pt binele copilului nu al lui......dar el nu e serios cu pensia alimentara din 22 luni mi-a dat doar pe 6 luni si nu mi se pare corect daca eu sunt corecta cu el si eu as vrea ca el sa fie corect cu mine....maine ma duc sa depun langere penala impotriva lui ma poate ajuta cineva cum sa formulez o plangere?mss mult