avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... meseria de asistent maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

meseria de asistent maternal

buna ziua,
Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a putea sa iau in plasament un copil? Momentan am un job, iar sotul este somer.
Carei institutii trebuie sa ma adresez ?
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Luare in plasament a unui copil si concediul pentru ingrijirea lui hotkoshk hotkoshk [b]Subiect: Luare in plasament a unui copil si concediul pentru ingrijirea lui Am 45 ani, nu sunt si nu am fost niciodata casatorita sau in vreo relatie cu un ... (vezi toată discuția)
Doresc consultatie si redactarea unei actiuni de divort florinnna florinnna Buna ziua! Cu tot respectul catre toti avocatii ...caut de cateva zile un avocat care sa-mi asculte situatia in care ma aflu, apoi sa-mi redacteze o actiune de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! 1 daca m am recasatorit, copilul meu minor mai poate ... Aura Daniela Aura Daniela Buna ziua! 1 Daca m am recasatorit, copilul meu minor mai poate beneficia de bursa monoparentala?( copilul nu a fost infiat de actualul sot si primeste pensie ... (vezi toată discuția)