Buna ziua! Cu tot respectul catre toti avocatii ...caut de cateva zile un avocat care sa-mi asculte situatia in care ma aflu, apoi sa-mi redacteze o actiune de divort...
Mentionez ca in urma casatoriei a rezultata un copil (minor in momentul de fata) doresc partaj si anularea mea ca coplatitor dint-un imprumut in banca , bani care sau folosit in renovarea locuintei cei apartine doar sotului meu.
Dat fiind faptul ca sunt somera , as dori doar redactarea acestei actiuni apoi dupa o perioada in care sper sa-mi gasesc un job sa ma poata reprezenta la divort
Cativa din avocati pe care i-am rugat sa ma ajute mi-au cerut o suma destul de mare , suma de care nu dispun momentan.
Multumesc , daca doreste cineva sa ia legatura cu mine, astept un mail pe adresa radulescuadelina@yahoo.com sau pe acest forum.
Multumesc
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Angajez avocat
Azal3ea
Vreau sa dau in judecata ministerul educatiei, inspectoratul scolar de care apartin si D.I.I.C.O.Tul. Persoanele care doresc sa ma reprezinte in instanta sunt ... (vezi toată discuția)