avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt in hipermarket in alta tara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt in hipermarket in alta tara

buna ziua

Va rog frumos daca ma puteti ajuta acum 2 luni am furat de mancare dintr-un hipermarket din alta tara am fost prinsa am platit contravaloarea marfii pe care am luat-o . Cei de acolo au chemat politia , am ajuns la sectie mi sa adus un tranzlator am precizat ca este prima oara cand fac asa ceva mi sa dat o amenda dupa care mi s-au luat probe de saliva . Doresc sa va intreb daca acesta fapta se trece in cazier si daca as putea avea probleme la intoarcerea in tara
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2010
ContSters121330, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 15:03, 14 Ianuarie 2010
Depinde de amenda.La noi amenda penala apare in cazier.
amenda a fost undeva la 400 euro iar marfa luata cam 30 de euro
Pentru a vi se face cuvenitele precizari,trebuie sa consultati un avocat care cunoaste legislatia respectivei tari,acesta urmand a va preciza consecintele legale ale faptei dvs.
Momentan nu pot consulta unul pentru ca nu ma aflu in tara de aceea am apelat la acest site . Translatorul pe care l-am avut mi-a mentionat ca dna procuror a incadrat fapta la furtisag
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2010
ContSters121330, utilizator
In Romania nu veti avea probleme din acest motiv.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Furt calificat-va rog, ajutati-ma! andrei233 andrei233 In a doua jumatate a anului 2008 am mers intr-un hipermarket impreuna cu 2 persoane. Urma sa facem unele cumparaturi. Am pus in cos cateva alimente. Dintr-o ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa ar putea sa primeasca? KATYY KATYY Citat la parchet in dosarul penal cu art.193 infractiune cu amenintare un politist primeste vreo pedeapsa sau nu?Mentionez ca eu nu am putut sa fiu prezenta ... (vezi toată discuția)
Dosar penal...cazier? annie3cool4u annie3cool4u Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obect de imbracaminte si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)