avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalculare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalculare pensie alimentara

Buna ziua! As dori sa stiu, ca parinte, unde trebuie sa merg pentru recalcularea pensiei alimentare? si ce acte sunt nevoie. Situatia este urmatoarea: momentan platesc suma care a fost stabilita acum cativa ani, copilul termina facultatea si incepe masterul, de cateva luni am ramas somer si mai am in crestere inca un copil minor.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 21 Iunie 2016
Trebuie sa depuneti o actiune in instanta prin care sa solicitati diminuarea pensiei de intretinere datorata copilului motivata cu aspectele aratate.
Pot apela la un avocat si acesta sa se ocupe?
~ Conținut șters la cerere ~
Cam ce costuri sunt pentru avocat? asa in mare
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

pensia alimentara data pe jumatate de mai bine de un an lelia20052006 lelia20052006 In urma divortului din aprilie 2006 s-a hotarat incredintarea minorelor mie, ca mama, si acordarea de catre fostul sot, tatal copiilor, a unei pensii ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara ramonadg ramonadg Am o fiica din prima casatorie careia ii platesc pensie alimentara in procent de 25 % din venitul realizat lunar - aprox 750 lei lunar. Prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil major  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Fiul meu are 19 ani si anul acesta da bacalaureatul.Daca ia bac-ul si merge mai departe la o facultate voi continua sa-i platesc pensie de intretinere pana la ... (vezi toată discuția)