avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalculare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalculare pensie alimentara

Buna ziua! As dori sa stiu, ca parinte, unde trebuie sa merg pentru recalcularea pensiei alimentare? si ce acte sunt nevoie. Situatia este urmatoarea: momentan platesc suma care a fost stabilita acum cativa ani, copilul termina facultatea si incepe masterul, de cateva luni am ramas somer si mai am in crestere inca un copil minor.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 21 Iunie 2016
Ca și acte, depuneti copie după buletinul dvs, după certificatul de nastere al copilului cel mic, copie după prima hotarare, după decizia prin care sunteți șomer, o adeverința de venituri de la ANAF, achitați 20 de lei pt taxa de timbru și depuneti chitanta în original.
Model de cerere găsiți și pe internet, dvs ziceți ca nu aveți bani pt pensie, așadar nici pt avocat nu aveți, dacă ați avea, ii puteți da copiilor dvs cu titlu de intretinere.
Puteți discuta cu studentul și ajunge la o înțelegere amiabila. Macar instiintati-l pe mail despre situația ca sa aveți dovada ca ati încercat o intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pensia alimentara data pe jumatate de mai bine de un an lelia20052006 lelia20052006 In urma divortului din aprilie 2006 s-a hotarat incredintarea minorelor mie, ca mama, si acordarea de catre fostul sot, tatal copiilor, a unei pensii ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara ramonadg ramonadg Am o fiica din prima casatorie careia ii platesc pensie alimentara in procent de 25 % din venitul realizat lunar - aprox 750 lei lunar. Prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil major  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Fiul meu are 19 ani si anul acesta da bacalaureatul.Daca ia bac-ul si merge mai departe la o facultate voi continua sa-i platesc pensie de intretinere pana la ... (vezi toată discuția)