avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... servicii web fara contract
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

servicii web fara contract

Am o intrebare cu privire la cadrul legal in care se pot oferi servicii online fara contract de prestari servicii. Exemple: 1. serviciu de hosting unde se plateste lunar si nu se primeste nici un contract in acest sens, 2. acces cu plata pentru siteuri gen lista firme etc.

Ca posesor de firma care presteaza servicii - conform caen - 6201_Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client) ,
6202_Activitati de consultanta in tehnologia informatiei ,
6203_Activitati de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul ,
6209_Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei , 6311_Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe ,
6312_Activitati ale portalurilor web, 6399_Alte activitati de servicii informationale n.c.a. am posibilitatea sa emit facturi fara contract pentru servicii gen: inregistrare domeniu web, gazduire web,afisare banner pe un site, acces cu plata pe site? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nicutudor32 , utilizator 15:22, 3 Decembrie 2012
Host4all - ( [ link extern ]

Eu am platit la Host4all 150 de EURO acum 2 luni pentru promovare.tocmai ca sa nu pierd eu timp sa imi promovez siteul.Au spus ca promovarea va dura o luna jumatate.La inceputul lunii Noiembrie cand trebuia sa fie gata, nu promovasera NIMIC.I.am intrebat de ce si au spus ca la sfarsitul lunii va fii gata.S.a facut sfarsitul lunii, ba mai mult, inceputul celei de 3-a luni si NU AU PROMOVAT NIMIC NIMIC, absolut nimic. Uite pentru ce am dat eu 150 de EURO si am pierdut 2 luni si, producandu.mi pagube de cateva mii de euro faptul ca siteul nu are vizitatori.Nu mai raspund nici la telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa adrianc adrianc Doresc sa infiintez un PFA/SRL pentru a putea presta servicii web design/development. Intrebarile mele ar fi urmatoarele: 1. Daca pe PFA pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere vanzari online costi4 costi4 Buna ziua, ma intereseaza ce cod CAEN trebuie pentru a intermedia vanzari pe internet. Este posibil ca o PFA sa aiba 2 coduri CAEN diferite. Pentru ... (vezi toată discuția)