Impreuna cu sotul meu ne-am apucat de albinarit fiind o pasiune mai veche de a sotului meu ,totodata dorind sa accesam masura 112 pentru ca detinem aproape 200 de familii de albine La intocmirea dosarului ne-am confruntat cu o situatie deosebita adica trebuie sa detinem cel putin 1000 de m de teren si nu stim ce fel de teren sa cumparam.Stupina o avem la tara ,am facut un contract de comodat cu cineva pe o perioada mai mare de timp.Pentru ca noi trebuie sa avem un punctaj mare ne-am hotarat sa cumparam un teren.Poate sa ne spuna cineva unde suntem obligati sau mai bine zis unde e corect sa cumparam ,acolo unde avem stupina sau oriunde intr-o alta zona cu precadere defavorizata?, Trebuie sa ne schimbam si stupina daca ne cumparam teren in alta zona ?.Cum credeti ca este mai bine si mai usor de facut pentru ca el deja s-a saturat de umblat dupa acte. Birocratie foarte mare ,deja s-au lansat cu dureri de cap#-o#-o
Adresati-va celor de la OJDRP pentru aceste lamuriri.
In ghidul masurii 112 scrie:
Terenul care formeaza vatra stupinei nu trebuie sa figureze în Registul unic de
identificare, la APIA, acesta necontribuind la calculul UDE din Cererea de Finanare.
detaliile privind aceasta reglementare le cunosc numai cei de la OJDRP.
Masura 112
bdany
Buna ziua,
Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112.
Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)
Albine la bloc
fotbalistul
Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti de cativa anisori iar un vecin de-al meu si-a pus de cateva zile un stup, in afara balconului.
Imi intra in casa aceste ... (vezi toată discuția)