avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu

Buna ziua , locuiesc intr-un apartament inchiriat . vreau sa imi deschid o firma si vreau sa fac ca sediu social si administrativ al societati in apartamentul in care locuiesc. problema este ca propietarul apartamentului are declarat sediu societati sale acel apartament. Pot face si eu sediu in acelasi apartament? chiar daca figureaza ca avand sediu o alta firma ? Proprietarul mi-a zis ca este de acord, ideea e doar daca e legal.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:42, 13 Iunie 2012

Este posibil acest lucru numi daca imobilul permite desfasurarea activitatii celor 2 societati comerciale in spatii diferite

Art 17 alin.4 Legea 31/1990- (...) Numărul societăţilor comerciale ce funcţionează într-un imobil nu poate depăşi numărul de încăperi sau spaţii distincte obţinute prin partajare.
pai este un ap cu 3 camere destul de spatios
stanbogdan23 a scris:

pai este un ap cu 3 camere destul de spatios

Puteti stabili un sediu social acolo, verificati adresa celorlalte societati inregistrate in apartement. Sediul societatii dvs. il puteti individualiza prin numerotarea unei camere, respectiv str. ..., nr. ..., bl. ..., sc. ..., ap. ..., camera 1 (sau 2, 3, daca mai exista si alte societatii individualizate astfel).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum este posibil sa existe sediu social in doua locatii daca firma este desfiintata? numecod numecod buna ziua, este vorba de o situatie: in anul 2003 s-a inchiriat un imobil unei persoane fizice care ulterior in anul 2004 si-a infiintat propria societate ... (vezi toată discuția)
Sediul social si administrativ-firma bcmastercompany bcmastercompany Buna ziua, vreau sa imi deschid o firma care are domeniul de activitate comert cu jucarii. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat si as vrea sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Doua firme la aceeasi adresa ? nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, intampin urmatoarea problema, vreau sa infiintez o firma pe caen 6202 ca sa pot incheia un contract, problema este ca as dori sa folosesc ca si ... (vezi toată discuția)