Buna ziua , locuiesc intr-un apartament inchiriat . vreau sa imi deschid o firma si vreau sa fac ca sediu social si administrativ al societati in apartamentul in care locuiesc. problema este ca propietarul apartamentului are declarat sediu societati sale acel apartament. Pot face si eu sediu in acelasi apartament? chiar daca figureaza ca avand sediu o alta firma ? Proprietarul mi-a zis ca este de acord, ideea e doar daca e legal.
Este posibil acest lucru numi daca imobilul permite desfasurarea activitatii celor 2 societati comerciale in spatii diferite
Art 17 alin.4 Legea 31/1990- (...) Numărul societăţilor comerciale ce funcţionează într-un imobil nu poate depăşi numărul de încăperi sau spaţii distincte obţinute prin partajare.
Puteti stabili un sediu social acolo, verificati adresa celorlalte societati inregistrate in apartement. Sediul societatii dvs. il puteti individualiza prin numerotarea unei camere, respectiv str. ..., nr. ..., bl. ..., sc. ..., ap. ..., camera 1 (sau 2, 3, daca mai exista si alte societatii individualizate astfel).