avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Marca inregistrata.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Marca inregistrata.

Am o ii si mi-am deschis o sala de fitness pe care vreau s-o numesc Power Gym.O sa am probleme daca mai sunt si alte salii cu acelas nume in alte Orase?
Este mai bine sa adaug si numele orasului ..... Power Gym Buzau? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 14:35, 13 Iunie 2012
Nu prea are rost sa adaugati si orasul. Daca denumirea respectiva nu este inregistrata ca marca, n-ar trebui sa fie probleme. Daca stiti ca exista o astfel de marca, atunci alegeti alt nume.
Unde pot afla daca aceasta denumire este marca inregistrata?
La OSIM - cercetare documentara contra cost. Detalii pe www.osim.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce riscam daca folosim marca si sloganul inainte de finalizarea procesului de inregistrare? doinytza doinytza Firma noastra are depuse la OSIM cereri de inregistrare marca si respectiv slogan.Ce riscam daca le utilizam inainte de a primi certificatul OSIM pentru ele? ... (vezi toată discuția)
Despre folosirea denumirii de firma pe un produs al altei firme edia76 edia76 Buna ziua. Am si eu o problema la care as dori un raspuns, o eventuala sugestie... Firma noastra se numeste XXX SRL. La alta firma in vitrina apare un produs ... (vezi toată discuția)
Verificare stare legala marca jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va supun atentiei urmatoarea intrebare: titularul unei marci poate solicita la OSIM informatii despre starea legala a marcii pe care a ... (vezi toată discuția)