avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Unde mergem in vacante anul acesta, in Romania sau ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Unde mergem in vacante anul acesta, in Romania sau vecinatati ?

De 2 ani ma pornesc spre Turcia, dar nu stiu cum se face ca poposesc mereu la Mamaia.
Cu toate ca e scumpa, e aglomerata si nici prea curat, parca totusi Mamaia are vraja ei .

Stimati forumisti ce itinerariu de micro-macro vacanta aveti in plan anul acesta ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 07:06, 24 Iunie 2012
Categoric dincolo de granita. Mie personal imi ajunge ca am fost de 1 Mai pana la Orsova, la Cazanele Dunarii, zona deosebit de frumoasa, insa amenajarea si curatenia sunt invers proportional cu frumusetea. Si m-a mancat spatele sa ma intorc pe Valea Cernei, pe la Baile Herculane (sper ca numai spatele m-a mancat, deocamdata nu si pivotii ori planetarele la masina). Zona este deosebit de frumoasa, insa drumul din DN 6 pana la Baile Herculane si apoi pana la Baia de Arama (circa 15 - 20 km) este rupt, distrus, plin de gropi, nervii pe care ti-i faci din cauza drumului nu sunt compensati de frumusetea peisajului.

Tot la Mamaia as dori sa merg. La iesirea spre Navodari sunt inca campinguri foarte bune si curate. Copii nu vor in alta parte...
:sorry:
eu am avantajul de a fi in centrul tarii (deva), de unde am acces spre multe zone: alba, gorj, sibiu, brasov, cluj, bihor, maramures.
mamaia nu imi place, eventual eforie nord.
dupa "afara" nu ma dau in vant.
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
FLORIN RADU, Avocat
:)
daca am vacanta... in tara. Sunt nationalista ;) si patrioata B-)
Mergem unde ne simtim bine.
Anul acesta - Disneyland Paris, cu hotel Disney, avion, tot tacamul; am luat bilete pentru septembrie.
Grecia o saptamana in iulie (Thasos - faimoasa pentru apele limpezi, plajele cu nisip fin, vegetatia bogata si satele pitoresti, cu numeroase case cu arhitectura specifica. Pe aceasta insula se imbina perfect muntele cu marea si divertismentul cu relaxarea) e aproape; se ajunge cu auto propriu.
Si probabil pe litoralul romanesc in august cateva zile.

Alte discuții în legătură

Custodie minor, sentinta dupa vechiul cod civil Andr33agav Andr33agav Buna ziua, La inceputul anului 2008 (cand era in vigoare vechiul Cod civil), s-a dat sentinta de divort, care printre altele, incuviinteaza desfacerea ... (vezi toată discuția)
Amintiri.... Magda Staicu Magda Staicu Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
Inconjurul pamantului in opinci, a fost un record romanesc? nucu$ nucu$ 1.Cunoaste cineva detalii despre acest subiect? 2.Este cineva interesat acum , dupa 101 ani sa afle periplul tragic al grupului de foarte tineri romani, ... (vezi toată discuția)