avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... tva vehicule achizitionate in leasing
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

tva vehicule achizitionate in leasing

Buna ziua,
Referitor la noile modificari privind deductibilitatea tva-ului la vehiculele achizitionate in leasing, am citeva nelamuriri:
-modificarea fiscala se aplica si contractelor in derulare?
-explicit pentru care autovehicule tva-ul este deductibil numai in limita a 50%?
- tva-ul aferent avansului pentru un leasing este deductibil tot in limita a 50%?
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:36, 22 Iunie 2012
Consultati Circulara MFP 420167/07.02.2012 privind regimul fiscal (TVA , deductibilitate) si contabil al achizitiei de autovehicule si combustibil:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva leasing si cheltuieli aferente rallia rallia Buna seara, rog luminati-ma,ca tare mi se par incurcate caile iadului!!!!..:Onu sunt de specialitate ,economic vorbind.. CAZ: Un srl cu 2 asociati, fara ... (vezi toată discuția)
Achizitie masini adinaelena adinaelena Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu sunt inregistrarile contabile si tratamentul fiscal privind achizitia unei masini(76.000 euro-masina ... (vezi toată discuția)
Plata tva auto dupa 1 mai 2009 oneramo oneramo Buna, Va rog sa ma ajutati intr-o problema: am achizitionat, pe firma, dupa 1 mai 2009, o masina second-hand din Germania. Am platit taxa de prima ... (vezi toată discuția)