avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... construire gard la hotarul cu vecinul
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

construire gard la hotarul cu vecinul

Vreau sa reconstruiesc gardul spre un vecin.Initial era din lemn dar fiind de peste 40 ani era deteriorat asa ca vreau sa fac unul din panouri de plasa sudate pe stalpi de fier (fara temelie de beton).
Puteti sa ma ajutati cu 2 informatii?
1) Am nevoie de autorizatie de constructie?
2)Cum pozitionez plasa si stalpii in raport cu linia hotarului? Am inteles de undeva ca ar trebui sa pun plasa pe hotar si stalpii in partea mea de teren dar in acest caz partea mai frumoasa a gardului vine in partea vecinului,lucru care nu stiu daca e normal.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu montarea gardului vladdumitru vladdumitru Buna ziua, Am terminat constructia unei case , toate bune si frumoase pana cand am inceput amenajarea curtii si mai exact montarea gradului (din panouri ... (vezi toată discuția)
Construirea soproanelor,magaziilor,etc costania costania in 2009 am construit peste un cotet de porci din boltari,un sopronpa stalpi de lemn,capriori si cu pereti de scandura-blana,acoperita cu tigla,si jos placa de ... (vezi toată discuția)