avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare personal sanitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare personal sanitar

Buna ziua,
M ar interesa ce act normativ stabileste modul de salarizare al personalului sanitar din sectiile de paleatie din spitale?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 00:47, 16 Iunie 2012
Este aceeasi salarizare ca si pt. personalul din orice alta sectie de spital.Nu am cunostinta in schimb ce tip de spor pt. lucrul in conditii deosebite se acorda,nu retin totusi ca acest loc de munca sa fie nominalizat ca atare cu toate ca eu l-as vedea incadrat la "sporul de incordare psihica" avand in vedere categoria de bolnavi cu care se lucreaza.
Salarizarea este reglementata de legea cadru 284/2010,respectiv de legea 283/2011 a salarizarii pe anul 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii unice Hobitzi Hobitzi Imi poate da cineva un link catre legea salarizarii valabila?Am gasit cel putin trei variante,proiect,din 2009,nr.284 din 2010...etc (vezi toată discuția)
Spor sanatate Elym92 Elym92 Buna ziua! Sunt angajata la unitatea de transfuzii a SCJM. Am solicitat sporul care mi se cuvine in baza Legii 330/2009 Art.13 litera E. Raspunsul a fost ... (vezi toată discuția)
Legea 304/2008 atlantiana atlantiana Am aflat de curand de existenta Legii 304/2008 (M.Of. nr.848/17 decembrie 2008) si am citit-o. Am vazut ca prevede un spor de incordare psihica de 25% pentru ... (vezi toată discuția)