avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cumparare masina second hand
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cumparare masina second hand

Doresc sa cumpar o masina second hand inmatriculata, proprietarul nu a trecut-o pe numele lui,are contract de vanzare-cumparare facut cu cel de la care a luat masina. Am cerut certificat fiscal la masina ca altfel nu o cumpar si parca nu poate face rost de el. Se merita sa cumpar masina fara certificat fiscal?? As avea suprize mari daca nu am certificat fiscal si o cumpar si fara?
In lipsa certificatului fiscal,exista posibilitatea sa va confruntati cu probleme diverse
Legal ,intocmirea documentelor de tranzactionare autoturism nu se poate realiza in lipsa certificatului fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina second hand alexandra_03 alexandra_03 Doresc sa cumpar o masina second hand inmatriculata, proprietarul nu a trecut-o pe numele lui,are contract de vanzare-cumparare facut cu cel de la care a luat ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna auto/ nu-s proprietarul in carte si talon (posed contract vanzare-cumparare) utilizator55 utilizator55 Buna ziua! In urma cu o saptamana am cumparat o masina second hand (inmatriculata in romania), am facut contractul de vanzare - cumparare, ulterior mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Achizitionare autoturism second hand jacquelline jacquelline Buna dimineata! As dori sa stiu daca la achizitionarea unui autoturism second hand am nevoie de prezenta vanzatorului doar la semnarea actului de vanzare - ... (vezi toată discuția)