avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce drepturi legale am?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce drepturi legale am?

Buna seara. Sunt administratorul unei mici firme comercilae . Cladirea acestui magazin a fost construita in 1994 in fata casei matusii mele cu toate avizele de constructie in regula, jumatate fiind terenul ei si cealalta pe teren pubic prin aprobarea de la primarie. S-a incheiat intre sotul ei si tatal meu un act de inchiriere la mica intelegere dar nelegalizat in acest timp platind chirie la un cuantum stabilit de ambele parti.
Intre timp si unchiul si tatal meu au decedat si varul meu intentioneaza sa ne dea afara din locatie. Ce pot sa fac? Ce drepturi am? Am investit tot ce am avut in constructia asta. Le pot cere despagubiri ?Va rog sa ma indrumati. Inca nu am avut o discutie fata in fata dar trebuie sa fiu pregatita si sa stiu daca am vreun drept si cum pot aborda problema. multumesc

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii - fara copii ai decedatilor Elena27R Elena27R Buna ziua, Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)
Proprietar teren, proprietar cladire construita pe acel teren qwerty123456 qwerty123456 In urma cu 15 ani am inchiriat 30 mp, teren intravilan, unei firme pentru a-si deschide un magazin. Pe acel teren firma si-a construit o cladire, dar nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog, să mă ajuțai în a descâlci o problemă, ... reliana reliana Bună ziua! Vă rog, să mă ajuțai în a descâlci o problemă, mulțumindu-vă anticipat pentru sprijin. Una dintre rudele mele, vărul meu, a consultat ... (vezi toată discuția)