avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cat ma costa sa montez un interfon interior de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cat ma costa sa montez un interfon interior de apartament?

buna ziua all..as dori o informatie..din titlu de mai sus...costul cu totul la montare..aparat.chei.cablu,manopera etc..va multumesc..astept un raspuns la intrebarea meaB-)
irinelvechi a scris:
..costul cu totul la montare..aparat.chei.cablu,manopera etc..

Ultima instalatie completa de interfon montata in 2011 a costat 110 lei de fiecare apartament.
Acest pret a inclus tot: interfonul de la intrare, yalla usa intrare in bloc, amortizor usa, cabluri, interfoane in apartament si cate doua cartele cu senzori pentru fiecare apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi obligat sa montez interfon in apartament? g.neacsa g.neacsa asociatia de locatari a incheiat un contract cu nu stiu ce firma si acum vine si-mi spune ca trebuie sa-l montez si sa-l platesc. deoarece nu am fost anuntat ... (vezi toată discuția)
Interfon user43 user43 Asociatia de proprietari a decis montarea interfonului pe scara. Am dreptul sa refuz montarea aparatului in apartament si sa accept doar cheia de la ... (vezi toată discuția)
Dreptul de acces la proprietate East17 East17 La noi la bloc ne-an pricopsit c-o sefa de asociatie de proprietari care e avocata si ameninta in stanga si-n dreapta pe toti ca daca nu acceptam ... (vezi toată discuția)