avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... plata c.a.s.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

plata c.a.s.

pot plati la cas o asigurare medicala daca nu lucrez ,nu am firma ,nu am pfa?doresc sa beneficiez de servicii de sanatate din sectorul public daca o sa am nevoie si doresc sa platesc o asigurare.ma poate ajuta cineva?multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 15:23, 16 Iunie 2012
Plata contributiilor de asigurari sociale de sanatate se poate efectua prin incheierea unui contract individual cu Casa de Asigurari de Sanatate competenta teritorial la adresa dumneavoastra de domiciliu.Contributia este corespunzatoare salariului minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor sociale la pensie si sanatate elisabeta123 elisabeta123 Buna ziua, va rog , as dori niste detalii:in situatia in care nu mai sunt angajata si nu beneficiez nici de somaj ce dari trebuie sa platesc si unde pentru a ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale andrei20041 andrei20041 Buna ziua, Nu mai lucrez de cateva luni dar as vrea sa stiu cum se procedeaza pentru a plati contributiile sociale, ma referb la cele pentru pensie si ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru pensie si asigurare medicala DOMNICAbadea DOMNICAbadea cit trebuie sa platesc pentru asigurare medicala si pensie in conditiile in care nu lucrez si vreau sa fiu asigurata medical si sa am vechime pentru ... (vezi toată discuția)