avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantumul alocatiei de stat pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantumul alocatiei de stat pentru copii

I-mi puteti zice cat erea alocatia pt. copii pe 2011 in cazul in care parintele avea certificat handicap mediu? caci eu am ridicat 42 roni lunar, dar am auzit de la cineva ca ar fi trebuit sa iau 84 roni. si chiar si pt. 2012 ian-aprilie. multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:04, 16 Iunie 2012
Alocatia de stat pentru copii este de 42 de lei si este asa de cativa ani buni.

Copii cu handicap beneficiaza de o alocatie pentru copii dubla, de 84 lei. Deci copilul trebuie sa aiba handicap, nu parintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor complementar pentru crestere nou nascut? tr3s tr3s In urma cu 9 luni a venit pe lume primul nostru copil, un baietel pe nume Eduard Andrei, la momentul respectiv sotia era in cautare de loc de munca de 4 luni, ... (vezi toată discuția)
Legea 448 + indemnizatie crestere de 600 sau 85% mirela 20 mirela 20 buna ziua am 2 gemeni de 2ani si o luna . mar interesa daca iau indemnizatie pe legea 448 pot lua si indemnizatia de 600 sau 85%? mentionez ca ambii copii au ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil cu handicap auracata auracata buna ziua. copilul meu a facut 18 ani in luna august.pina la virsta de 18 ani a fost incadrat in grad de handicap mediu (hipoacuzie) si primea o suma in ... (vezi toată discuția)