avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea mamelor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea mamelor

In cazul in care mi-am reluat activitatea inainte de implinirea unui an al copilului, am posibilitatea sa revin in vederea continuarii concediului nde maternitate pentru inca 1 an? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:15, 19 Iunie 2012
art 2 ,alineatul 7din OUG 111 din 2010.
Raspunsul este nu. Beneficiati in schimb de stimulentul de insertie pala la implinirea varstei de 2 ani de catre copil
(7)Opţiunea beneficiarului prevăzută la alin. (1) se exprimă în scris, pe bază de cerere, şi nu poate fi schimbată pe parcursul acordării drepturilor.
Kanebo:
Pentru un raspuns corect va rog sa precizati data nasterii copilului si, daca s-a nascut incepand cu 01.01.2011, pentru fel de CCC ati optat: pana la 1 an sau pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie ionut4 ionut4 Buna ziua Doresc sa stiu daca pot sa renunt la stimulentul de insertie in favoarea concediului de maternitate.Mentionez ca am 7 luni de cand primesc ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, salariatul poate sa renunte la CCC si sa opteze pentru stimulentul de insertie? Acest lucru este posibil de cand implineste copilul 1 an pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ramqby ramqby Buna ziua.As dori sa stiu daca optez pentru CCC 2ani,apoi ma razgandesc si dupa o luna vreau sa merg la munca,primesc pentru restul perioadei ... (vezi toată discuția)