avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime invatamant

Revin asupra acestui subiect cu rugamintea de a ma lamuri in alta problema.Daca timp de cativa ani am fost incadrata ca profesor suplinitor necalificat(desi terminasem facultatea,fara a lua insa licenta) acesti ani se considera vechime in invatamant? Ce intelegeti dvs.,juridic vorbind,conform noii legi a educatiei ca reprezinta cadrul didactic?

Alte discuții în legătură

Profesor necalificat sfmaria sfmaria perioada in care am lucrat ca profesor necalificat se considera vechime in invatamant? (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant Rafana Rafana Vechimea ca suplinitor necalificat se calculeaza ca vechime in invatamant la salariul de incadrare? Am 14 ani lucrati ca suplinitor necalificat si 10 ani ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)