avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Activitate neautorizata in actul constitutiv??
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Activitate neautorizata in actul constitutiv??

O firma care are obiect de activitate activitati ale agentiilor de publcitate, poate revinde catre clientii sai obiecte de promovare, dupa ce le-a cumparat de la producatori?

Adica firma X produce materiale de promovare, le vinde agentiei A (agentie de publicitate), iar A le vinde firmei B. Este firma A in legalitate?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:48, 19 Iunie 2012
da, daca le vinde ca parte a unui contract de servicii publicitate si care specifica si asigurarea materialelor publicitare. pretul acestora va fi inclus in onorariul ptr serviciile de marketing contractate. in caz contrar, ai nevoie de cod caen aferente activitatii de vinzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire cod caen mariuselll mariuselll Lamurire cod CAEN la infiintare PFA Nu stiu ce cod CAEN sa caut (lucrez la o firma de productie publicitara) si doresc sa cumpar(intermediez) produse ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7312 - clarificare caut_raspuns caut_raspuns Buna ziua, Pot presta servicii de vanzare a \'produselor\'/ serviciilor unei agentii de publicitate - in baza unui contract de comisionat - daca obiectul meu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent doresc sa imi largesc activitatea si in domeniul ... Vall3ntin Vall3ntin Buna ziua, recent doresc sa imi largesc activitatea si in domeniul publicitatii respectiv pe codul caen 7311 si as dori sa stiu daca este potrivit si legal ... (vezi toată discuția)