avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copii nascuti din sarcina gemelara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copii nascuti din sarcina gemelara

buna ziua...sotia mea este insarcinata avand sarcina gemelara ...intrebarea mea este daca o sa beneficieze de indemnizatie de crestere a copilului pentru ambi copii?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:34, 20 Iunie 2012
da o sa primeasca pentru amandoi copiii,va spun sigur ,pt ca o prietena are tripleti si cand a nascut ia in 2007 nu se dadea decat pt unu si a dat statu in judecata si a castigat ,nu a primit banii din urma pe un an dar celalalt a primit pt toti trei copii,a fost si aratata la tv.puteti sta linistiti ca o sa primiti pt amandoi
In cazul gemenilor se plateste o singura indemnizatie pentru CCC la care se adauga inca 600 lei pentru al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copiilor retroactiv (gemeni) marinescumsilvia marinescumsilvia M-ar interesa daca as putea sa demarez actele pentru indemnizatie retroactiv gemeni,nascuti in 4.05.2008.Nu stiu ce-i cu prescriptia de 3 ani desi eu am o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere gemeni 2013 + stimulent insertie pentru reintoarcere mai devreme de 1 an sacha2013 sacha2013 Buna ziua, In 2013 urmeaza sa nasc gemeni. Voi opta pentru varianta de concediu de crestere de 1 an si am 2 intrebari adresate celor ce considera ca ma pot ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copii gemeni Andreea99 Andreea99 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie. In cazul nasterii a unei perechi de gemeni ce drepturi au ambii parinti la concediu de crestere ... (vezi toată discuția)